Menu
Your Cart
AINOA MAA KAUPPAAN CLOBBERH - NOPEA MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS

F.A.Q

F.A.Q [Brodeeraukset]


1. Mikä on toimitusaikataulu kustomoiduille tuotteille, ja otatteko vastaan kiire tilauksia?

Riippuen tilauksesta. Normaali työstöaika yhdelle tuotteelle on noin 2-3 arkipäivää. Suurempi sarjatuotantoon kannattaa varata yleensä 14 työpäivää. Normaalisti emme ota vastaan kiiretilauksia, koska toimituksemme on aina nopeaa. Voit lähettä meille viestiä ja kysyä mahdollisuutemme tehdä kiire tilauksia. Se voi onnistua.


2. Minulla on päähine tai vaateidea jonka haluaisin toteuttaa, mutta en löydä sitä sivuiltanne?

Kysy tuotetta myynnistämme, niin yritämme löytää sinulle haluamasi tuotteen. Isommissa erissä pystymme toteuttamaan tuotteen alusta loppuun asti mittatilaustyönä.


3. Haluan tehdä miljoona tuotetta, saanko alennusta?

Pyrimme aina antamaan parhaan mahdollisen hinnan, oli tuotteita sitten 1 tai 1000 kappaletta. Luonnollisesti hinnat aina edullisempia mitä isompi tuotanto. Tiedustele hintasi myynnistämme. Tuotteiden hinnat alenevat normaalisti jos otat yli 10 kpl samaa tuotetta.


4. Minulla on malli idea, mutta en tiedä miten saan toteutettua sen digitaalisessa muodossa. Pystyttekö autamaan asiakkaan suunnittelutöissä?

Kyllä, onnistuu! Jos sinulla on idea tai piirustus, me pystymme muokkaamaan sen digitaaliseen formaattiin. Veloitamme kiinteän 25€ maksun 30min. kuvanmuokkauksesta.Teemme myös vektoroinnit sekä digitoinnit tarpeen mukaan.


5. Näin internestissä tuotteen, jonka haluaisin saada itselleni kustomoituna. Pystyttekö tekemään minulle sellaisen?

Emme kopio valmiita tekijänoikeudellisia tuotemerkkejä, logoja tai kuvia. Tuotemerkkien kopioiminen väärentämistä, ja laitonta.


6. Voinko tuoda oman tuotteeni kustomoitavaksi?

Kyllä voit. Tuotteen tuotanto on kuitenkin aina asiakkaan vastuulla. Asiakaan tulee vapauttaa meidät kaikesta tuotannollisesta vastuusta, jos tuotteelle käy jotain. Emme myöskään korvaa tai ota vastuuta asiakkaan omista tuotteita, jos tuote ei tuotannollisesti epäsopiva, materialli vääränlainen, tuote likaantuu, tai ilmenee jokin muu tuotannolinen ogelma.