Menu
Your Cart
AINOA MAA KAUPPAAN CLOBBERH - NOPEA MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS

Palautukset

Tuotteen vaihto ja Palautus

Palautusehdot & palautustietoa

Tuotteiden ostamiseen verkkokaupasta sovelletaan aina kuluttajansuojalainsäädännön mukaista 14 päivän palautusaikaa. Tämä tarkoittaa, että asiakkaalla on oikeus peruuttaa ostos ilmoittamalla siitä  myyntiimme 14 vuorokauden kuluessa siitä kun asiakas on vastaanottanut tuotteet. Asiakkaalla on oikeus tutustua pakkauksen sisältöön. Tuotepakkauksen avaamisessa tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja siinä kunnossa kun ne lähetyshetkellä ovat olleet.

Tarjoushintaisilla tuotteilla ei ole palautus tai vaihto-oikeutta. Kaikki palautukset tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme ennen tuotteen palautusta.


Huom! Emme käsittele omatoimisia palautuksia tai noutamattomia lähetyksiä. Kaikista väärin palautuneista lähetyksistä perimme toimitusmaksut, sekä tuotteen uudelleen varastointi maksun. Kustomoituja tuotteita ei voi palauttaa. Uudelleen varastointi maksu määräytyy lähetyksen arvon mukaan. 


Näin hoidat palautuksen /reklamaation helpoiten 

Ota aina yhteyttä asiakaspalveluun ennen tuotteiden palautusta. 

Asiakkaana olet vastuussa siitä että palautettava tuote ei vaurioidu kuljetuksessa takaisin meille.  Jos sinulla on tallessa paketti jota käytimme tuotteen lähettämisessä sinulle, käytää kyseistä pakettia myös palautuksessa. Jos paketti ei ole tallessa, sinun pitää suojata tuotteet mahdollisilta iskuilta tai kolhuilta kuljetuksen ajaksi. Tuote tulee olla aina säilyttää sen alkuperäispakkauksessaan.  Älä kiinnitä tuotteen alkuperäispakkaukseen osoitetarroja, vaan laita alkuperäispakkaus toisen paketin sisään. Toivomme että kerrot palautuksen syyn,  ja lähetät tuotteen yhdessä laskun tai lähetyslistan kanssa. Säästäkää postitoimipaikan kuitti sekä mahdollinen lähetystunnus palautuksesta. Paketin lähetys on aina lähettäjän vastuulla. Katoamistapauksissa asiakas on korvausvelvollinen mikäli palautus on lähetetty ilman kuittia tai lähetystunnusta.


Kaikki tuotepalatukset tapahtuvat sivujemme kautta, kohdasta Oma tili > Tilaushistoria > Tilauksen Tiedot > Tuotepalautus. Tuotepalautus osion pääset kun olet kirjautuneena omalle tilillesi ja valitset tilaushistoriasta palautevan tilaukse/ tuotteen, joka haluat palauttaa. Täytä tuotepalautuskaavake huolella ja lähetä se meille. Palaamme asiaan normaalisti muutaman päivän sisällä, miten tuotepalautus tulee jatkokäsitellä ja lähettää takaisin varastoomme.Voit olla meihin yhteyttä kaikkien verkkokaupastamme ostamiesi tuotteitten palautusoikeuteen ja palautuksiin liittyen. 

Ystvällisin terveisin,
Clobber myynti