Menu
Ostoskorisi
KUSTOMOITUJA TUOTTEITA - NOPEAT TOIMITUKSET

Antimikroobinen Hengityssuojain Musta

Antimikroobinen Hengityssuojain Musta
Antimikroobinen Hengityssuojain Musta
12.50€
Veroton: 10.08€

Vaihtoehdot

Tätä pestävää hengitysuojainta on käsitelty antimikrobisella käsittelyllä mikro-organismien kasvun sekä hajun estämiseksi naamiossa. Kaksikerroksinen rakenne minimoi hiukkasten pääsyn maskiin, antaen samalla käyttäjän hengittää vapaasti. Maskin sisäkangas koostuu pehmeästä puuvillasta. Kangas yhdistettynä ergonomisiin ja joustaviin korvalenkkeihin tarjoaa erittäin mukavan käyttökokemuksen. Tämä maski on pesunkestävä, mikä pidentää naamion käyttöikää eikä ole  ympäristöhaitallinen tuote.  Suositus maski pesulle on 20 kertaa, joka jälkeen se tulisi vaihtaa uuteen maskiin.


Kangas
Päällyskangas: 40% polyesteri, 60% puuvilla. Sisäkangas: 35% polyesteri, 65% puuvilla

Vastuuvapauslauseke: AXQ-kasvonsuoja on suunniteltu auttamaan suojautumista tartunnan leviämiseltä. Se ei takaa, että se voi estää tautien tai virusten leviämisen tai tartunnan. Se ei ole lääketieteellinen tai kliininen kasvonaamio eikä sellaisenaan sitä pitäisi käyttää tähän tarkoitukseen. Sitä ei tulisi käyttää missään olosuhteissa, joissa infektiotaso on korkea, eikä missään olosuhteissa alttiina korkean tason lämmönlähteille tai palaville aineille.


Specification

ANTI-MICROBIAL: Each Mask is treated with an Anti-Microbial treatment to inhibit the growth of microorganisms on the mask. This extensive treatment also acts to prevent the build-up of odour in the mask during long periods of use. FILTERS THE AIR YOU BREATH IN: The dual layer construction minimises particles entering while allowing the user to breathe freely. ULTIMATE COMFORT: The inner fabric of the Mask is comprised of a soft touch cotton-rich fabric. The Fabric coupled with the ergonomic stretch earloops creates an extremely comfortable wearing experience. WASHABLE. REUASBLE: Each Mask is washable, this increases the lifespan of the mask, removing the environmental impact of traditional disposable masks. The mask can be washed 20 times. ISO certified. Small: 15x12.5x7.5cm. Loop relaxed: 12cm, Loop scretched: 16cm. Medium: 15x12.5x7.5cm. Loop relaxed: 14cm, Loop scretched: 20cm. Large: 15x12.5x7.5cm. Loop relaxed: 16cm, Loop scretched: 24cm.

Washing Instructions
Washable up to 30c.

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
Huono Hyvä